2012. március 21., szerda

Falra valók

 Tapéta: 

Napjainkban a tapéta újra virágkorát éli. Bevallom én is nagy híve vagyok. Sok előnye van. Eltakarja a később keletkező apróbb repedéseket a falon. Kis odafigyeléssel elkerülhetőek a sérülések és hosszú időn át gyönyörködhetünk benne. Igaz, drágább mint ha csak festenénk a falakat, de annyival tartósabb is. Ezért érdemes jobb minőségűhöz ragaszkodni. Vásárláskor gondoljátok át alaposan mi az a szín és minta amit akár 10 évig nézünk nap mint nap.
Ha szeretitek gyakrabban megváltoztatni a falak színét akkor nem ajánlom a teljes szoba tapétázását. Inkább válasszatok egy  falrészt amit kiemeltek tapétával. Ez sokkal költség kímélőbb megoldás és manapság nagyon divatos.
4.bp.blogspot.com
4.bp.blogspot.com




4.bp.blogspot.com








Ha csak egy falat szeretnétek tapétával díszíteni  a fotótapétán is érdemes elgondolkodni. Különböző méretben kapható, az áruk 15 000 Ft körül van. Íme néhány:
Árukereső: Fotótapéta

Árukereső: Fotótapéta

Árukereső: Fotótapéta
4.bp.blogspot.com

 Árukereső:Fotótapéta

 Azt mindenki tudja, hogy festéssel nem lehet ilyen alkotásokat készíteni. A mai rendkívülien sokszínű tapéta kínálatban  mindenki találhat ízlésének megfelelőt.








  http://tapeta.org

 

Tapétaszerkesztő segítségével nézd meg, milyen szobát szeretnél.

Tükrök:

Bevallom, nekem gyengéim a régi. szép tükrök. Legyen az fali tükör, vagy kézbe fogható fésülködő tükröcske. Válogassátok meg milyet vesztek, ha nem akartok rá sokat költeni nézelődjetek az apróhirdetések között vagy aukciós oldalakon. Biztosan találtok megfelelőt. 





antikea.hu



Faldekoráció és polc egyben:




Kell egy fogas!

Falmatrica

Képek

Nagyon meg tudják változtatni egy helyiségnek a hangulatát. Karaktert adnak, otthonosabbá varázsolják házunkat. Attól függően kinek mi a stilusa válasszon közülük kedvére valót.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése